Indlæser Begivenheder

Healing retræte – Cleansing of the soul 9-14 maj 18

9. maj kl. 12:00 - 14. maj kl. 12:00


Sted: Strandgaarden, Esby Strandvej 8
Esby, Knebel 8420 Danmark

Denne retræte indeholder tre Ayahuasca ceremonier over 6 dage.

Vi vil her arbejder med fysisk, psykisk og spirituel rensning af krop, sind og sjæl.

Der vil være mulighed for at stifte bekendtskab med to purgatives, Sangre Degrado og Chiric Senango. Sangre Degrado også kendt som Drageblod hjælper dig med at rense mavesæk og tarme. Chiric Senango anvendes af curanderoerne i Peru til at fjerne smerte i kroppen ved at heale nerver. Samtidig anvender de også denne purgative til at reparere nervebaner.
I løbet af retræten serveres Bloodbrain, der er en junglemedicin for hjerne, hukommelse og blodrensning.

Kosten, der serveres på denne retræte er simpel og indeholder ingen krydderier. Dette gøres da mange afhængigheder og følelser er koblet op på det vi spiser. Ved at fjerne denne tilfredsstillelse fra maden vil du blive en smule mere hudløs og dermed gå dybere i rejserne. Samtidig sker der også en  fysisk udrensning igennem kosten.

Retræten indeholder medicinske dampbade, der renser den energetiske krop samt fysiologisk rensning. Derudover vil der også være røgbade, der renser den energetiske krop. Her renses med Palo Santo, Salvie og Copal.

Vi har inviteret musikere fra Holland til at komme og spille til en af ceremonierne, samt til at gennemføre en transdance workshop.

Derudover vil der være åndedrætssession, Soul retrieval, TTRE, transdance og naturligvis Mind to Body.

Mandag formiddag er der som altid en integrations-/Healingsworkshop, så alle kan gøres klar til at tage hjem igen.

Billetter

UdsolgtHealing retræte - Cleansing of the soul 9-14 maj4.875 DKK+ DKK 1975 til overnatning (betales til Strandgården ved check-in)