Åndedræt

Åndedræt

Anvendelse af åndedrættet til at få kontakt med ånderne er en urgammel teknik, og har været anvendt af urbefolkninger over hele verdenen. Først med Stanislav Grof’s udvikling af ”Holotropisk åndedrætsterapi” blev åndedrættet en del af den vestlige terapeutiske verden.

Igennem åndedrættet, generelt ved en slags hyperventilering, ændres iltningsforholdene i hjernen. Dette gør at man i højere grad aktiverer de dele af hjernen, der styrer det underbevidste. Ved at aktivere denne del af hjernen indtræder den rejsende i den transpersonelle verden. Her  kan man få indblik i eksempelvis mønstre og årsager til disse.

Den shamanistiske åndedrætsteknik er en meget effektiv måde at glide ind i den transpersonelle rejse på. Processen foregår under stærk energetiserende musik, samtidig med at guides anvender musik instrumenter live. Som sådan kan det kaldes en kombination af åndedræt og trommerejse. Guides vil desuden anvende kropsterapeutiske metoder til at hjælpe rejsende ind i rejserne, og til at forløse det, der nu engang skal og kan forløses.

Der anvendes åndedrætsteknikker på to af Healingrejsers weekender; “Åbning af sindet og kroppen” samt “Frihed og Healing”.

Åndedrætssessionen afsluttes med at den rejsende skaber en tegning af rejsen, som senere kan anvendes i en terapi session. Dermed kan man i højere grad integrere de elementer, der er kommet op i rejsen.

Vores åndedrætssessioner foregår lidt uden for Århus med plads til op til 12 personer. Alle kan deltage, og der vil være en grundig introduktion til sessionen inden vi går i gang.

Du kan tilmelde dig en åndedrætssession her!