Referencer

Healingrejser i pressen

Healingrejser deltager aktivt med pressen omkring oplysning om den type arbejde vi laver. Dette er hvad vi foreløbig har været med i:

Dokumentar om os på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Q7LN1VdhqBA

En podcast af Radio 24/7 hos os: https://www.radio24syv.dk/programmer/ak-24syv/12683451/ak-24syv-24-01-2016/

Bjarne Roursgaard deltager her i en podcast om mikrodosering: https://www.dr.dk/radio/p1/recept-radio/recept-24

Udtalelser fra tidligere deltagere

Dette er hvad deltagerne siger om os.
Healingrejser er bekendt med identiteten på alle, der har sendt os feedback. Da Healingrejser er en terapeutisk organisation og vi tager vores tavshedspligt meget seriøst har vi valgt at anonymisere alle indlæg.

Emma skriver
Tak for en utrolig smuk, healende, transformerende og tryg ceremoni.
Jeg har næsten ikke ord til at beskrive hvor fantastisk en oplevelse det var. Jeg er kommet hjem med en bedre og dybere forståelse af mig selv og genfundet min passion og glæde ved livet igen. Det her er uden tvivl begyndelsen på en smuk rejse og jeg er glad og lettet over, at den begyndte i så trygt og professionelt et space.
Af hjertet tak for ALT!

Anne skriver
Ayahuasca, en vild og meget intens rejse til underbevidstheden/det guddommelige. Jeg oplevede rejsen i mønstre og farver, men det vildeste og smukkeste var musikken. Bjarne og teamet var meget professionelle og skabte tryghed og en kærlig atmosfære.

Jørgen skriver
Healingrejser gav mig en oplevelse for livet – og mere til. En fantastisk weekend med lærerige workshops og smukke ceremonier – stemningsfyldt arrangeret og kompetent ledet af Bjarne og hans kærlige, dygtige hjælpere. Jeg følte mig 100 % tryg og i gode hænder hele vejen igennem og fik udførlige instruktioner undervejs til både workshops og selve rejsen. Det er ikke sidste gang jeg rejser med Healingrejser.

Jesper skriver
En vidunderlig-  og en nødvendig måde at besøge sig selv på og vigtigheden i at være tryg ved at flyde med floden uanset hvad der sker. Vigtigheden ved selvkærlighed af det indre barn, tilgivelsen og taknemmeligheden.

Hans skriver
Healing rejser lever fuldt ud op til sit navn – der er intet prætentiøst i at Bjarne vil hjælpe dig ud på en healende rejse. På en søndag høstede jeg større terapeutiske frugter og selvindsigt en hvad stabelvis af selvhjælpslitteratur og moralske skulderklap har givet mig i månedsvis. Der er kun en ting at sige: tak og på gensyn!

Peter skriver
The weekend has changed my life, my perception of the world and my place in it. Some old issues I’ve been stuck in for ages and through a lot of therapy sessions have been resolved in a weekend. So much theoretical stuff I’ve been struggling to understand all these years now seems to make perfect sense. I have a lot of re-reading and re-learning to do, but the weekend has given me the motivation and energy to do it. All in all, the most profound experience of my life.

Jette skriver
Efter års terapi og spiritualtet oplevede jeg på en lang weekend at finde ind til min sjæl og blive hel i mig selv. At blive fyldt med kærlighed til mig selv og livet, som jeg ikke har oplevet før. Jeg blev født på ny, og var del af en fantastisk gruppe, hvor alle var gennem deres egen rejse med hjælp fra guider og ledere, der var på pletten hver gang, nogen behøvede støtte. Det hele foregik i en kærlig og tryg atmosfære og smukke omgivelser. Jeg har fundet min måde at arbejde med mig selv på, og jeg vil mere. Jeg er fuld af taknemmelighed mod alle involverede og mod mig selv for at melde mig til dette kursus.

Tina skriver
De Aya rejser jeg har taget hos Healing rejser, har transformeret mig som menneske. Jeg føler mig meget tryg hos Healing rejser og det er så vigtigt for mig, når jeg rejser. Susanne, Bjarne og alle guides hos Healing rejser skaber et så kærligt rum, der gør at jeg tør gå med Aya og være med alt der er i mig. Aya er spot on, hun viser mig mit sind, med alt hvad det indebærer. Hun fører mig ind til kernen af problematikken og til løsningen. Hun bryder mine forsvarsværker ned, fører mig igennem mine største frygt og smerte, for at bringe mig til lyset, ved at se mit sande jeg og indre guddommelighed. Efter Aya, har jeg oplevet at der er ingen vej tilbage. Jeg kan ikke flygte fra mig selv længere, jeg bliver nødt til at rumme det der er i mig. Når jeg bliver med mine følelser og trækker vejret ind i dem, så er det den største healing og giver mig så meget fred og kærlighed i mit hjerte. Tak til Aya og Healing rejser:)

Lene skriver
Hvis man har lyst til at tage fuldt ansvar for sit liv og tage det kærligt i egne hænder, kan jeg varmt anbefale healingrejser’s Ayahuasca retræter. Her er der, i trygge, ordentlige og kærlige rammer, mulighed for at tage en dyb rejse indad og møde de ubevidste og tillærte mekanismer samt undertrykte følelser, der står i vejen for det direkte møde med vores dybeste visdom og sandhed, vores sjæl. Efter en retræte i august har jeg fået kastet projektørlys på forskellige temaer i mit liv, som jeg selvfølgelig fortsat skal være opmærksom på og arbejde med, men nemmere nu, da de er blevet meget tydelige. Jeg har også sluppet gammel sorg, kastet en ham af mig, som gør mig mere hjerteåben, følsom og sansende. Jeg er et helt nyt sted efter denne rejse og har en større ømhed over for mig selv. Har desuden kun lyst til at bevæge mig i et tempo, hvor alle dele af mig selv kan være med. Er blevet meget opmærksom på, hvornår stress begynder at sætte ind, og kan nu bedre stoppe op og samle mig i min krop.

Nana skriver
Jeg vil gerne sige at jeg er meget taknemmelig for det job I laver, og den tillid I skaber. Det liv uden angst, PTSD, depression og med bearbejdet vrede på min familie, osv.osv. osv. kom til virkelighed kun fordi jeg har gjort Ayahuasca med jeres hjælp og støtte. 1000 tak !!!
Troede aldrig at det kunne lykkes i dette liv, men jeg er endelig kommet til mig selv, takket til Ayahuasca, Bjarne og guides. Det er en ubeskrivelig følelse at være fri fra sit eget sinds fængsel og nyde sit liv som det er, føle værdi i alt og ikke tage en eneste dag for givet.

Mette skriver
Ayahuasca er ikke for tøsedrenge, men igennem hende oplever du en dimension af dig selv, som ikke kan kontaktes, åbnes og opleves gennem andre end hende. Hun åbner ind til dit aller inderste univers, og fasciliteter derved den healing og forløsning, der kan finde sted der.

Dorte skriver
Hvad jeg har fået ud af min ayahuasca-rejse kan ikke beskrives med ord, men jeg vil alligevel prøve: Healing Rejser med Bjarne som facilitator var for mig det tryggest tænkelige set-up for sådan en rejse. Der blev arbejdet i dybden med terapeutiske workshops både dagen før og efter rejsen – hvilket var helt afgørende for, at jeg turde tage springet. Og hvilket spring! Alt i mit liv er ændret – fordi måden jeg ser på mit liv er ændret. Og det er KUN til det bedre. Ud over at dét jeg så selvfølgelig var ufattelig stort, mind-blowing og åbnede mig på rigtig mange måder, så var det for mig healende på et helt ukendt niveau, med en hidtil ukendt effektivitet. Det er 500 terapitimer. Mindst. Min uforklarlige angst for heste og edderkopper er pist væk. Mit had til og frygt for min mor opløser sig. Min livsglæde er større end nogensinde. Der er sket så meget på én weekend og i en størrelsesorden, som jeg ikke havde fantasi til at forestille mig. Fred. Ro. Accept. Mere glæde. Mere leg, mere humor. Langt bedre samvær med min søn. Mod og lyst til en dybere connection i sex. Stor, stor taknemmelighed. Et større perspektiv. Simpelthen. Det ord der beskriver min rejse bedst er nok i virkeligheden bare: Tak.