Psykoterapi

Psykoterapi

Healing Rejser tilbyder dig at tilkøbe psykoterapi til din rejse. Denne vil typisk være i form af tegne- og kognitiv psykoterapi, i hvilken du får mulighed for at få dybere indsigt i de ting, du har mødt på din rejse. Det kan også være kropsterapi, der er behov for at gå videre med. Det bliver tilpasset din Ayahuasca rejse, og vi bearbejder de ting, du oplevede på din rejse så du kan få dem integreret. Dette kan være med til at hjælpe dig til bedre at forstå, hvad du har oplevet, og hvad det betyder for dig. Du bestemmer selv, hvor mange terapisessioner, du ønsker.

Ofte når underbevidstheden kommunikere med os, sker dette via billeder, følelser og indikationer, som i en drømme tilstand. Budskabet kan derfor til tider virke lidt uklart, og nogle gange kan det såmænd være vanskeligt at huske. Psykoterapi kan være en mulighed for at opnå en større klarhed omkring dette.

Således vil du have mulighed for under din Healing Weekend at lave tegneterapi, eller automatisk skrivning, som du senere kan modtage terapi på. Således vil du skulle lave en tegning, en såkaldt Mandala, eller blot lade ord skrive umiddelbart efter din rejse. Har dette din interesse, sørger vi for, at redskaberne er tilgængelige for dig.

Psykoterapien udføres i Aarhus.

Individuelle Ayahuasca Sessioner

Healingrejser tilbyder individuelle-, par- og gruppe Ayahuasca sessioner. Kontakt os her for nærmere info, skulle dette have interesse.