Team

Team

Healing Rejser ledes af Bjarne Roursgaard. Bjarne deltager selv i healing rejser og er certificeret til at gennemføre disse af henholdsvis Human Education Group og De Gewijde Reis og vi modtager løbende supervision hos disse institutioner.

Bjarne Ayahuasca

Bjarne Roursgaard (Elmodo Dragon)

Stifter og ejer af Healing Rejser. Guider med stor empati og indføling. Er selv erfaren Rejser og har derfor erfaring med de elementer Rejsende møder på deres rejser.

Bjarne har længe arbejdet med personlig udvikling og har uddannelse som Civilingeniør (Kemi), Hypnoterapeut ved Hypno-Coach og Dynamisk Terapeut med speciale i traumeterapi, Spirituel psykoterapeut med speciale i Ayahuasca terapi (Transpersonel psykologi/Para psykologi), Spirituel trainer og Body Movement Terapeut ved Human Education Group. Bjarne har modtaget shaman træning ved Shamanhulen og gennemført The Ayahuasca Foundation 10 ugers Advanced Curandero Initiation kursus og er elev hos Don Enrique, Shipibo Curandero i Peru, og har her fået navnet Showanbeso.

Studerer flere tantriske retninger samt shamanisme.

Reg. Psykoterapeut i FaDP (Foreningen af Danske Psykoterapeuter).

Bjarne assisterer ifm Healing rejser hos De Gewijde Reis og modtager løbende supervision herfra. Modtager yderligere egenterapi og supervision ved Human Education Group.

Susanne Roursgaard

Susanne Roursgaard

Medstifter af Healing Rejser. Har klarsynets gave og kan derfor guide med stor medfølelse og indsigt. Specialiseret i traumeforløsende arbejde. Er selv en erfaren Rejser og har derfor indsigt i de elementer Rejsende kan møde på rejsen.

Susanne har længe arbejdet med personlig udvikling og har uddannelser som Jordemoder, Sexolog, Familie og parterapeut, Dynamisk Terapeut med speciale i traumeterapi, Spirituel trainer. TRE provider ved Holoworld og Spirituel psykoterapeut (stud.) ved Human Education Group. Studerer flere tantriske retninger samt shamanisme.

Medlem af FaDP (Foreningen af Danske Psykoterapeuter).

Susanne assisterer ifm Healing rejser hos De Gewijde Reis og modtager løbende supervision fra De Gewijde Reis og egenterapi og supervision fra Human Education Group.