Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Shamanistisk Åndedræt 24-5-18

24. maj kl. 18:30 - 21:30


Sted: Klub Nawa, Bakketoften 24
Aarhus, 8541 Danmark

Anvendelse af åndedrættet til at få kontakt med ånderne er en urgammel teknik og har været anvendt af urbefolkninger over hele verdenen. Først med Stanislav Grof’s udvikling af ”Holotropisk åndedrætsterapi” blev åndedrættet en del af den vestlige terapeutiske verden.

Igennem åndedrættet, generelt ved en slags hyperventilering, ændres iltningsforholdene i hjernen, hvilket i højere grad aktiverer de dele af hjernen, der styrer det underbevidste. Ved at aktivere denne del af hjernen indtræder den rejsende i den transpersonelle verden og kan her få indblik i eksempelvis mønstre og årsager til disse.

Den shamanistiske åndedrætsteknik er en meget effektiv måde at glide ind i den transpersonelle rejse på. Processen foregår under stærk energetiserende musik, samtidig med at guides anvender musik instrumenter live. Som sådan kan det kaldes en kombination af åndedræt og trommerejse. Guides vil desuden anvende kropsterapeutiske metoder til at hjælpe rejsende ind i rejserne og til at forløse det, der nu engang skal og kan forløses.

Der anvendes åndedrætsteknikker på to af Healingrejsers weekender; “Åbning af sindet og kroppen” samt “Frihed og Healing”.

Åndedrætssessionen afsluttes med at den rejsende skaber en tegning af rejsen, som senere kan anvendes i en terapi session for i højere grad at integrere de elementer, der er kommet op i rejsen.

Billetter

5 ledige
Shamanistisk Åndedræt 24-5-18250 DKK

Udfyld venligst alle krævede felter