Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Healingrejser, Virtuel integration 5/10 – 2021

5. oktober kl. 19:00 - 21:00

Gratis

Denne begivenhed betegner vi som virtuel integration. Dette er noget, der kommer med jævnelige mellemrum.
Vi har besluttet at køre et emne ifm disse integrationsaftener og aftenens emne er: Hvordan arbejder jeg med “indre børn” problematiker?

Vi mødes på Zoom og taler om emnet, og derefter om din proces, hvad der er sket siden din rejse(r), hvordan du har det, og hvad der er igang lige nu. Dette er en gruppesession, så der vil være flere til stede som du kan spejle dig i.

Du melder dig til her og vil så modtage en mail på dagen for begivenheden med et link i. Dette er et Zoom link, så for at deltage her kræver det at du installerer Zoom på din PC, telefon eller tablet. Husk at sikre at mails fra Healingrejser kommer igennem dit spamfilter, da du ellers vil misse denne mail. Du vil modtage en kvittering for din tilmelding, hvis du ikke gør det, så tjek dit spamfilter for at se om den er havnet der.

Begivenheden er gratis, men donationer modtages på mobilepay 21257001.

Detaljer

Dato:
5. oktober
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
Gratis

Sted

Zoom

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige