Indlæser Begivenheder

Healing retræte – Cleansing of the soul 7-13 juni 2019

juni 7, 2019 kl. 12:00 - juni 13, 2019 kl. 12:00


Sted: CEMaH Retreatcenter, Torphøjvej 1
Give, Kollemorten 7323 Danmark

I denne retræte er der Ayahuasca ceremoni hver dag. Du vil kunne deltage i 4 ceremonier fordelt over ugen.

Vi vil her arbejder med fysisk, psykisk og spirituel rensning af krop, sind og sjæl.

Der vil være mulighed for at stifte bekendtskab med to purgatives, Sangre Degrado og Chiric Senango. Sangre Degrado også kendt som Drageblod hjælper dig med at rense mavesæk og tarme. Chiric Senango anvendes af curanderoerne i Peru til at fjerne smerte i kroppen ved at heale nerver. Samtidig anvender de også denne purgative til at reparere nervebaner.
I løbet af retræten serveres Bloodbrain, der er en junglemedicin for hjerne, hukommelse og blodrensning.

Kosten, der serveres på denne retræte er simpel og indeholder ingen krydderier. Dette gøres da mange afhængigheder og følelser er koblet op på det vi spiser. Ved at fjerne denne tilfredsstillelse fra maden vil du blive en smule mere hudløs og dermed gå dybere i rejserne. Samtidig sker der også en  fysisk udrensning igennem kosten.

Retræten indeholder medicinske dampbade, der renser den energetiske krop samt fysiologisk rensning. Derudover vil der også være røgbade, der renser den energetiske krop. Her renses med Palo Santo, Salvie og Copal.

Vi har inviteret musikere fra Holland til at komme og spille til en af ceremonierne, samt til at gennemføre en transdance workshop.

Derudover vil der være åndedrætssession, Soul retrieval, TTRE, transdance og naturligvis Mind to Body.

Vi slutter som altid retræten af med vores  integrations-/Healingsworkshop, så alle kan gøres klar til at tage hjem igen.

Billetter

27 ledige
Cleansing of the soul 7-12 juni 20197.200 DKK+ 1500 DKr til CEMaH

Udfyld venligst alle krævede felter