Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Healing retræte – Cleansing of the soul 16-21 October 2021, CEMaH

16. oktober kl. 10:00 - 21. oktober kl. 16:00

DKK 4720

Vi vil i denne retræte arbejder med fysisk, psykisk og spirituel rensning af krop, sind og sjæl.

Denne retræte indeholder tre shamanistiske te ceremonier på dag 1 (aften ceremoni), 3 (dag ceremoni) og 5 (dag ceremoni). Dag 2 står i Wim Hof’s tegn med åndedrætsteknik og is sidning. Dag 4 har vi en trommerejse og selv dearmeringsøvelser til reset af nervesystem.
I løbet af retræten serveres Bloodbrain, der er en junglemedicin for hjerne, hukommelse og blodrensning.

Kosten, der serveres på denne retræte er simpel og indeholder ingen krydderier eller olie. Dette gøres da mange afhængigheder og følelser er koblet op på det vi spiser. Ved at fjerne denne tilfredsstillelse fra maden vil du blive en smule mere hudløs og dermed gå dybere i rejserne. Samtidig sker der også en  fysisk udrensning igennem kosten.

Retræten indeholder medicinske dampbade, der renser den energetiske krop samt fysiologisk rensning. Derudover vil der også være røgbade, der renser den energetiske krop. Her renses med Palo Santo, Salvie og Copal.

Retræten indeholder en Wim Hof dag med åndedræt og is/varme påvirkninger. Og derudover vil der også være breathwork og andre healing sessioner.

Vi slutter som altid retræten af med vores  integrations-/Healingsworkshop, så alle kan gøres klar til at tage hjem igen.

Detaljer

Start:
16. oktober kl. 10:00
Slut:
21. oktober kl. 16:00
Pris:
DKK 4720
Begivenhed Kategori:

Sted

CEMaH Retreatcenter
Torphøjvej 1
Give, Kollemorten 7323 Danmark
+ Google Maps

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Healing retræte - Cleansing of the soul 16-21 October 2021, CEMaH
+1300 til CEMaH, der betales ved ankomst. Overnatning er i 2-personers hytter, grupperum eller telt (selv medbragt).
4.720,00 DKK 5.900 DKK
14 ledige