Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Healing retræte Udrensning og Ayahuasca – Cleansing of the soul 10-15 October 2020, CEMaH

10. oktober kl. 10:00 - 15. oktober kl. 16:00

DKK 4560

Vi vil i denne retræte arbejder med fysisk, psykisk og spirituel rensning af krop, sind og sjæl.

Denne retræte indeholder tre Ayahuasca ceremonier på dag 1 (aften ceremoni), 3 (dag ceremoni) og 5 (dag ceremoni). Den første morgen er der mulighed for at deltage i en morgen purge. Denne foregår med Sangre Degrado. Sangre Degrado også kendt som Drageblod hjælper dig med at rense mavesæk og tarme.
I løbet af retræten serveres Bloodbrain, der er en junglemedicin for hjerne, hukommelse og blodrensning.

Kosten, der serveres på denne retræte er simpel og indeholder ingen krydderier eller olie. Dette gøres da mange afhængigheder og følelser er koblet op på det vi spiser. Ved at fjerne denne tilfredsstillelse fra maden vil du blive en smule mere hudløs og dermed gå dybere i rejserne. Samtidig sker der også en  fysisk udrensning igennem kosten.

Retræten indeholder medicinske dampbade, der renser den energetiske krop samt fysiologisk rensning. Derudover vil der også være røgbade, der renser den energetiske krop. Her renses med Palo Santo, Salvie og Copal.

Retræten indeholder en svedehytteceremoni for genfødsel. Og derudover vil der også være breathwork og andre healing sessioner, yoga og meditation.

Vi slutter som altid retræten af med vores  integrations-/Healingsworkshop, så alle kan gøres klar til at tage hjem igen.

Detaljer

Start:
10. oktober kl. 10:00
Slut:
15. oktober kl. 16:00
Pris:
DKK 4560
Begivenhed Kategori:

Sted

CEMaH Retreatcenter
Torphøjvej 1
Give, Kollemorten 7323 Danmark
+ Google Maps

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Healing retræte Udrensning og Ayahuasca - Cleansing of the soul 10-15 October 2020
+ 1500 Dkr til CEMaH i 2 personers hytter eller + 1200 DKr til CEMaH i gruppe rum eller + 900 DKr til CEMaH for teltplads (medbragt telt). Betales ved ankomst
4.560,00 DKK 5.700 DKK
0 ledige
Udsolgt