Shamanistisk Te Ceremoni

Shamanistisk Te Ceremoni

Afsnit om Shamanistisk te ceremonier er informationsafsnit og ikke nødvendigvis et udtryk for Healingrejsers aktiviteter.

Den Shamanistiske Te Ceremoni er en ceremoni med fokus på at udforske dit eget potentiale, heale traumer og genfinde din essens. Kroppen lærer via ceremonien på et fysisk og følelsemæssigt plan at lave dyb healende arbejde. Ceremonien vil blive overvåget af erfarne facilitatorer, der med kærlig støtte hjælper dig i din proces.

Shamanerne siger, at te ceremonien har potentiale til at hjælpe dig til at genopdage din essens og at denne proces transformerer krop og sind. Tusindvis af mennesker har igennem tiden søgt efter denne særlige healing, der går meget dybere end de normale kendte vesterlandske metoder.

Den Shamanistiske Te ceremoni er en af de ældste kendte healing metoder. Kilder taler om brugen af denne transformerende drik så langt som 5000 år tilbage i tiden. Effekten af te ceremonien kan være meget intens og dybdegående, både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og åndeligt. Brugere oplever ofte en dyb fysisk og energetisk udrensning sammen med en stærk traumeforløsende proces. De finder ofte deres plads i verdenen.

Forberedelse til te ceremonien

Det er meget vigtigt at forberede sig grundigt til en Shamanistisk Te  ceremoni. Sørge for den rette tankegang i form af forventning, indstilling, intention, motivation og sind, der i høj grad vil afgøre udfaldet af oplevelsen. Du kan læse mere om forberedelsen i disse dokumenter (Uddrag af bogen “The Sacred Voyage” af Lars Faber, oversat)

Forberedelser og forholdsregler ifm Shamanistisk Te Ceremoni

Den ideelle tankegang

Den Shamanistiske Te ceremoni kan have mange forskellige effekter afhængig af hvad den rejsende har med sig. Mange af disse effekter er beskrevet her.

Kontraindikatorer

Te’en i den Shamanistiske Te ceremoni må ikke kombineres med medicin som antidepressiver, betablokkere og antihypertensiva (blodtryksmedicin), da Te’en indeholder MAO inhibitorer, der er uforlignelig med nævnte medicin typer. Er du i tvivl, om du tager en medicin uforlignelig med Te’en (MAO inhibitorer), skal du altid kontakte din læge for råd. Det kan være livsfarligt at blande visse mediciner med Te’en.

Psykiatriske indikationer såsom borderline, skizofreni og psykoser er også kontraindikationer. Har du en af disse diagnoser skal du i samråd med din læge/psykolog eller psykiater beslutte om det vil være sikkert for dig og dit sind at du deltager i en ceremoni.

Hjertesygdomme og forhøjet blodtryk er ligeledes kontraindikationer, og deltagelse skal altid ske i samråd med praktiserende læge.

Graviditet og amning er kontraindikationer for brugen af Te’en.