Indlæser Begivenheder

Healing retræte Udrensning og Ayahuasca – Cleansing of the soul 8-13 April 2020

8. april kl. 11:00 - 13. april kl. 16:00


Sted: CEMaH Retreatcenter, Torphøjvej 1
Give, Kollemorten 7323 Danmark

Vi vil i denne retræte arbejder med fysisk, psykisk og spirituel rensning af krop, sind og sjæl.

Denne retræte indeholder tre Ayahuasca ceremonier på dag 1 (aften ceremoni), 3 (dag ceremoni) og 5 (dag ceremoni). Den første morgen er der mulighed for at deltage i en morgen purge. Denne foregår med Sangre Degrado. Sangre Degrado også kendt som Drageblod hjælper dig med at rense mavesæk og tarme.
I løbet af retræten serveres Bloodbrain, der er en junglemedicin for hjerne, hukommelse og blodrensning.

Kosten, der serveres på denne retræte er simpel og indeholder ingen krydderier eller olie. Dette gøres da mange afhængigheder og følelser er koblet op på det vi spiser. Ved at fjerne denne tilfredsstillelse fra maden vil du blive en smule mere hudløs og dermed gå dybere i rejserne. Samtidig sker der også en  fysisk udrensning igennem kosten.

Retræten indeholder medicinske dampbade, der renser den energetiske krop samt fysiologisk rensning. Derudover vil der også være røgbade, der renser den energetiske krop. Her renses med Palo Santo, Salvie og Copal.

Retræten indeholder en svedehytteceremoni for genfødsel. Og derudover vil der også være breathwork og andre healing sessioner, yoga og meditation.

Vi slutter som altid retræten af med vores  integrations-/Healingsworkshop, så alle kan gøres klar til at tage hjem igen.

Billetter

12 ledige
Healing retræte - Cleansing of the soul 8-13 April 20205.700 DKK+ 1500 Dkr til CEMaH i 2 personers hytter (begrænset antal) eller + 1200 DKr til CEMaH i gruppe rum eller + 900 DKr til CEMaH for teltplads (medbragt telt). Betales ved ankomst