Den ideelle tankegang

Den ideelle tankegang og intention for den Hellige Rejse

Op til en rejse med Ayahuasca er det vigtigt, du har gjort dig nogle tanker forinden. Din intention er utrolig vigtigt, og skal være klar inden du påbegynder en ceremoni. Vær åben for hvad Ayahuasca viser dig. Alt hvad du ser og oplever vil være for dit eget bedste. Lav gerne en liste før ceremonien med alle dine intentioner, og hvad du gerne vil lære, der skal hjælpe til at bringe klarhed og healing. Når du har indtaget dit glas med Ayahuasca, skal du igen stille for dig selv og til Ayahuasca fortælle, hvad du gerne vil modtage under ceremonien. Din intention er en integreret del af din healing og er normalt, hvad du vil modtage og meget mere. Det er ligeledes vigtigt at du slipper alle forventninger forinden Rejsen.

Den ideelle tankegang for at tage på den Hellige Rejse kunne se nogenlunde ud som dette. Anvend det for at se, hvor du er lige nu.

-Du vil lede efter din sjæl

-Du vil og du kan åbne dig selv for al,t hvad der afslører sig selv i Rejsen

-Du søger efter styrke, indsigt og healing

-Du er eventyrlysten og nysgerrig

-Du vover at konfrontere din egen mørke side

-Du er villig til at tilsidesætte fordømmelse for en tid

-Du har tilstrækkelig modstandskraft til at holde dig selv i live

-Du er parat til at gøre dig selv lille og sårbar

-Du er klar til at åbne dig for dine følelser

Mange af de her nævnte temaer vil kun komme frem, når du tager Rejsen. Grunden til at nævne dette er, at du her kan få en ide omkring intentionen, med hvilken du sikkert kan tage Rejsen ind i den Hellige Dimension.