Ayahuasca

Ayahuasca

Ayahuasca er en shamanistisk ceremoni med fokus på at udforske dit eget potentiale, heale traumer og genfinde din essens. Kroppen lærer via ceremonien på et fysisk og følelsemæssigt plan at lave dyb healende arbejde. Ceremonien vil blive overvåget af erfarne facilitatorer, der med kærlig støtte hjælper dig i din proces. Healingrejser er en af de få, der faciliterer Ayahuasca retreats i Danmark.

Shamanerne siger, at Ayahuasca har potentiale til at hjælpe dig til at genopdage din essens og at denne proces transformerer krop og sind. Tusindvis af mennesker har igennem tiden søgt efter denne særlige healing, der går meget dybere end de normale kendte vesterlandske metoder.

Ayahuasca er en af de ældste kendte healing metoder. Kilder taler om brugen af denne transformerende drik så langt som 5000 år tilbage i tiden. Effekten af Ayahuasca kan være meget intens og dybdegående, både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og åndeligt. Brugere oplever ofte en dyb fysisk og energetisk udrensning sammen med en stærk traumeforløsende proces. De finder ofte deres plads i verdenen.

Forberedelse til Ayahuasca

Det er meget vigtigt at forberede sig grundigt til en Ayahuasca ceremoni. Sørge for den rette tankegang i form af forventning, indstilling, intention, motivation og sind, der i høj grad vil afgøre udfaldet af oplevelsen. Du kan læse mere om forberedelsen i disse dokumenter (Uddrag af bogen “The Sacred Voyage” af Lars Faber, oversat)

Forberedelser og forholdsregler ifm Ayahuasca

Den ideelle tankegang

Ayahuasca kan have mange forskellige effekter afhængig af hvad den rejsende har med sig. Mange af disse effekter er beskrevet her.

Kontraindikatorer

Ayahuasca må ikke kombineres med medicin som antidepressiver, betablokkere og antihypertensiva (blodtryksmedicin), da Ayahuasca indeholder MAO inhibitorer, der er uforlignelig med nævnte medicin typer. Er du i tvivl, om du tager en medicin uforlignelig med Ayahuasca (MAO inhibitorer), vil vi altid bede dig kontakte din læge for råd.

Psykiatriske indikationer såsom borderline, skizofreni og psykoser er også kontraindikationer. En evt. behandling med Ayahuasca skal i givent fald ske i samråd med psykolog eller psykiater og en skriftlig anbefaling fra praktiserende læge skal videregives til Healing Rejser, før deltagelse er mulig.

Hjertesygdomme og forhøjet blodtryk er ligledes kontraindikationer, og deltagelse skal altid ske i samråd med praktiserende læge.

Graviditet og amning er kontraindikationer for brugen af Ayahuasca.

Vi faciliterer Ayahuasca Danmark retreats, som du tilmelder dig her!